maandag 13 juni 2011

10 kaarten / 10 cards


Ik heb gisteren en vandaag 10 kaarten gemaakt voor de textielmarkt a.s. zondag. Leuk om te doen . Ze zijn allemaal verschillend.I made 10 cards today and yesterday to sell on the textile market next sunday


downtime
Posted by Picasa

7 opmerkingen:

Janny de Roo zei

Wow....daar zijn echt hele mooie bij die MIJ aanspreken. Ik wens je in ieder geval veel succes met de verkoop op de markt. Het is jouw eerste keer, zoals ik heb begrepen en dan zul je merken dat het best wel eens tegenvalt, lees: anders loopt dan jij verwacht hebt....Ik wou dat ik even om de hoek kon kijken, maar dat zit er helaas niet in.....Succes Tonny ! Het resultaat zien we hier vast wel op de blog...!
groetjes, Janny

Hannie zei

\echt juweeltjes, stuk voor stuk! Ik denk dat ze zó verkocht zijn tijdens de textielmarkt!

Hieke zei

Wat zijn ze leuk! Die met de vogeltjes hebben wel mijn voorkeur, zo kleurig! Ben benieuwd hoe de verkoop gaat. Laat je dat weten?

Hieke zei

Wat een leuke kleurige kaarten zijn het geworden. Ben benieuwd hoe de verkoop gaat, laat je dat weten?

joke zei

Wat een prachtige kaarten Tonny, leuk dat we elkaar gezien hebben afgelopen maandag op de papiermarkt.
Veel succes volgende week op de textielmarkt.
Groet,
Joke

Liesbeth Wessels zei

Ik denk ook dat ze weg vliegen!! Je kunt er nog wel een serie maken. Ze zijn prachtig. groeten van liesbeth

Tonny zei

Dank jullie wel voor het positieve commentaar. Ik denk dat ik er idd nog een stel ga maken. Als ze niet vekocht worden is dat ook geen ramp want ik heb alweer ingeschreven voor de Fibermailruil van verjaardagskaarten voor het jaar 2011/ 2012 . Heb ik lekker al veel mooie kaarten klaar, toch??