vrijdag 18 januari 2013

Lieve kaarten en wensen / Dear cards & wishes


Hier zijn een paar van de beterschapskaarten,
(digitaal en echt ) , telefoontjes, gelukwensen , vele vele emails en een tekening van mijn kleinzoon Pelle om mij te helpen door die nare hartoperatie heen te komen. En het heeft geholpen ! Ik voelde me heel gesterkt en getroost door alle lieve wensen en ben al weer aardig opgeknapt. Dank jullie allemaal heel hartelijk!


Here I show you some of the cards with best wishes for my health after my heart surgery last week. I was very pleased with all your lovely phone calls, e mails, digital - and real cards and my grandson Pelle's drawing. It made a difficult time much easear for me and I feel as good as new now!

downtime
Posted by Picasa

7 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Fijn toch dat het weer goed gaat met je! En leuk toch een beetje medeleven en attenties. Hebben we soms hard nodig!

Ineke zei

Volgens mij heb ik iets gemist? Fijn dat het de goede kant op gaat en sterkte gewenst.

Tonny zei

Hoi Ineke

Ik heb vorige week voor de 2e keer een maze ablatie aan mijn hart gehad.Ik heb er bijna 5 maanden voor op de wachtlijst gestaan en zag er nogal tegenop maar het is erg meegevallen. Deze operatie was nodig om de hartritmestoornissen te stoppen waar ik al jarenlang last van heb. Ik hoop dat het geholpen heeft, deze keer. Zekerheid hebben we pas over een maand of 3.

groetjes, Tonny

christina zei

Een spannende ingreep dus. Maar gelukkig is dat weer achter de rug.

joke zei

Het is me volledig ontgaan dat je geopereerd moest worden. Fijn dat het nu weer beter gaat.

Marja. zei

wat prettig dat er nu aan gewerkt is en doe rustig aan, geef het ruimschoots de tijd!!! straks kun je er weer tegen aan als een jonge dirn!!(meisje)wat is een blog prettig, niet meer in de fiberclub, maar ik houd jullie wel in het ,,snotje,,
gr. Marja.

Janny de Roo zei

Ook ik ben blij voor je dat je je weer wat beter voelt. Nu maar hopen dat het over drie maanden uitwijst dat het inderdaad resultaat heeft opgeleverd.