warm

Een klein quiltje, 25 x 25 cm dat ik al een tijdje geleden gemaakt heb voor een uitdaging van de Fibermailgroep. Het thema was Warmte.Ik denk dat het voor zichzelf spreekt.


A quiltlet 25 x 25 cm that I made a while ago for a Fibermail challenge. Theme : Warmth. It speaks for it self, I think downtime

Reacties

Janny zei…
Is er ook een foto van...?
Hannie zei…
De foto heb ik bekeken op de fibermailsite. Mooi en warm is het quiltje!
Ben je al een beetje beter?
Morgen ga ik naar Santpoort en geef Mariet de tassen met transferverf mee. Die van jou heb ik netjes verdeeld. De andere dames mogen dat zelf doen. Het geld van de korting zit voor ieder in het tasje. Ik hoop dat je zover bent opgeknapt,dat je naar jullie bijeenkomst kunt ?
Sterkte!
Tonny zei…
Heel vreemd. Ik heb het bericht ( met foto) 2x moeten plaatsen maar toen stond het er opeens dubbel op. Ik heb er 1 verwijderd en nu staat alleen de tekst er op. Google's wegen zijn ondoorgrondelijk. Ik ga de foto nog eens plaatsen!
Tonny zei…
Ik heb de foto nog 2x geplaatst, zonder resultaat. Ik heb er nu een andere foto bij geplaatst en ook die worden niet zichtbaar. Raar hoor, dit heb ik nog nooit meegemaakt!

Tonny
marjolijn zei…
Gelukkig heb ik je quiltje bij fibermail kunnen zien. Het is erg mooi geworden.
Jammer dat het niet lukt om het hier te plaatsen.
Voel je je inmiddels weer beter?
Janny zei…
Als dit geen toverij is, weet ik het ook niet meer, als woordverificatie moest in invullen: "preeest" klinkt bijna als "proest"...hihi. Ik zal eens kijken op fibermailsite

Populaire posts van deze blog

Gelli plaat / Gelli plate

Het proces van ijsverven / How to Ice dye