donderdag 24 maart 2011

Irissen / Irisses


Ik lig al ruim een week in bed met een fikse longontsteking en het ziet er naar uit dat het nog wel even gaat duren voor ik weer opgeknapt ben. Helaas kan ik dus momenteel niets doen ( behalve eindelijk al die mooie creatieve boeken doornemen die ik aangeschaft heb.
Ik laat alleen even een foto zien van een AA die ik onlangs gemaakt heb voor Aty, een van de Tegendraders.
Het zijn echte irissen , bewekt volgens de methode hieronder geschreven bij de orchideëen.


I am in bed since over a week with a bad pneunomia. No energie to do any creative work, just reading through how-to-do-books that I've bought and never found time for.downtime
On the photo you see a AA that I recently made for Aty, a Tegendraads bee member.
To see how it's done look on the orchids below.
Posted by Picasa

13 opmerkingen:

Hannie zei

Schitterend die Irissen! Wel heel vervelend dat je niet veel kunt doe nu. Maar al die leuke boeken geven ook weer leuke ideetjes? Daar kun je dan straks mee beginnen als je bent opgeknapt!

marjolijn zei

Wat een prachtige kaart heb je gemaakt! Daar zal Aty heel blij mee zijn. En ik wens je heel veel beterschap. En je krijgt met het lezen van al die boeken vast weer heel veel inspiratie!

Janny zei

Wens je van harte beterschap Tonny. Soms moet je even een stapje terug doen...Geniet maar lekker van je boeken...!

Marion zei

Beterschap en hopelijk kan je wat genieten van het zonnetje. Fijn dat je nu de tijd neemt voor al je boeken, doe maar goed inspiratie op, want je werk is schitterend!

Aart zei

Beterschap Tonny! Gelukkig heb je nu tijd om je mooie boeken te bekijken. Of alles blijft hangen wat je gelezen hebt, weet ik niet. Maar je kunt er wel van genieten. Ik geniet van de irissen kaart. Ik heb hier nog 2 tulpen staan, die ook wel tussen keukenpapier kunnen verdwijnen. Dank je wel voor de tip!
http://quiltaart.blogspot.com

ina zei

Tonny, van harte beterschap - ik heb het vorig jaar gehad ( zelfde tijd ) doe alsjeblieft voorzichtig wanneer je straks weer "op "bent. Je blijft de eerste maanden nog extra vatbaar voor alles was langs komt aan virusjes etc.
Geniet van je mooie boeken en misschien de TV?

Christina Fokkema zei

Jeetje, dat is wel ontzettend vervelend om zo ziek in bed te moeten liggen. Gelukkig houden mooie boeken je gezelschap, maar die las je waarschijnlijk ook liever in de zon. Van harte beterschap hoor.

Suus zei

Hè bah wat vervelend voor je, ik hoop dat je snel weer wat opgeknapt bent. Ik wens je van harte beterschap. Je AA is trouwens prachtig.

Nienke zei

Wat leuk hoe de irissen zo mooi verwerkt en bewaard blijven. Beterschap voor je, maak jezelf niet te moe met nieuwe plannen :-).

Dea zei

O, wat naar dat je zo ziek bent. Ik hoop dat je inmiddels wat bent opgeknapt. Veel beterschap!
De irissen zijn prachtig!

Anoniem zei

Sterkte en beterschap Tonny. Neem je rust.Mooi die techniek met de irissen. Ik heb ooit in het verleden dat gedaan met lavendel.
Marjo

Liesbeth Wessels zei

Echt heel mooi, Veel beterschap ik hoop dat je al verbetering voelt. Daarnaast is lekker lezen en snuffelen in boeken ook heerlijk, maar dat kun je ook doen als je beter bent. groeten van liesbeth

Tonny zei

Hallo allemaal

Bedankt voor al jullie lieve wensen. Het gaat al een stuk beter met me , al ben in nog gauw moe en is de hoest ook bepaald nog niet weg. Gelukkig kan ik alweer af en toe een stukje achter de naaimachine zitten en wat knutselen. En dat is toch wat ik het liefst doe!Verder moet de tijd het doen en ik proberen niet ongeduldig te zijn ;))