zaterdag 15 januari 2011

Grab bag quilt


  • Cobi en ik hebben een 1 op 1 grab bag ruil gedaan. Daarbij geef je de ander een zak vol lapjes, kraaltjes, kantjes e.d. uit je eigen voorraad en maakt daar iets van voor elkaar. Dit is er bij mij uitgekomen: Een quiltje van 50 x 70 cm. De meeste lapjes kwamen uit Cobi's tas en ik heb er hier en daar iets van mezelf aan toegevoegd. De witte stempels zijn zelfgemaakte stempels van Cobi die ik met puffpaint gebruikt heb. Ze was erg blij met het resultaat. Nu moet ik alleen nog geduld uitoefenen om te zien wat zij gaat maken voor mij.

My friend Cobi and I did a one to one grab bag challenge. The idea is that you fill a bag with scrabs, lace, stamps, beads etc. and give that to the other person. She has to make something for the other one then, using the stuff from the bag. This is my result : A quilt that is about 50 x 70 cm. I used her hand made stamps with puff paint and added some scraps from my own stack. Now I only have to wait patiently what I will get back in return.
downtime

9 opmerkingen:

hannie zei

Heel leuk Tonny. Je hebt er weer iets moois van gemaakt! Is het net zo'n ruil als tijdens de fibermaildag?

Liesbeth Wessels zei

Coby had leuke dingen in haar bag zitten; jij hebt er iets moois van gemaakt. groeten van liesbeth

Tonny zei

Ja Hannie, het is hetzelfde idee alleen krijg je meer materiaal.

Quilt Idea zei

Wat een leuk idee. Het is een mooi quiltje geworden! Knap dat je van zulk divers materiaal toch een quilt hebt gemaakt die een geheel is.

christina zei

Het lijkt me best moeilijk om zoiets voor iemand te maken die juist dezelfde hobby heeft. Want vaak zijn smaken zo verschillend ook al gebruik je de stofjes van de ontvanger. Ik heb er altijd bewondering voor dat mensen zoiets durven

Tonny zei

Dat is soms ook moeilijk , Christina vooral omdat je doorgaans niet weet voor wie je iets maakt. Dan werd er blind geruild. In dit geval wist ik dat het voor Cobi was en dat was makkelijker omdat ik haar smaak ken.
Mijn man zei ook meteen toen hij het resultaat zag: "Dit is heel anders dan wat je normaal maakt". Ik heb dus duidelijk rekening gehouden met Cobi's smaak.

Marjo zei

Dat is weer goed gelukt!
Marjo

mia de vos-weber zei

Leuk idee, en een leuke quilt.
gr.mia

dióhéj zei

Wow!