Ik ben momenteel druk met kaarten maken. De andere ruil bij Fibermail was onder het motto: stencil. Ik heb deze kaart als volgt gemaakt: Een mooi herfstlapje als ondergrond en daarop met een sjabloon en puff-paint the bladeren gestencild.Puff-paint opgeblazen met de heatgun om een mooie structuur te krijgen en de bladeren bespoten met glimmmer mist in goud en groen. Daaroverheen nog gewerkt met brons en gouden paintsticks.
Voor de stevigheid maak ik mijn kaarten meestal met Fast2fuse of een andere zware versteviger en de afwerking vind ik vaak het mooist met een dichte satijnsteek en glansgaren.

This card was made for the theme :" stencilling" from the same group. I took a leaf- shaped template and brushed it with puff-paint. I used the heatgun for more dimension , sprayed with glimmer mist in gold and green and finished with several layers of paintstick. For stability I always use Fast2fuse for my cards and neatly embroidered the edges with machine embroiderie yarn in a densed satin stich .
downtime

Reacties

marjolijn zei…
Hier ben ik dus helemaal niet blij mee! Had ik net besloten dat ik niets zie in puff paint kom je met zo'n prachtige kaart aanzetten. Moet ik mijn mening weer herzien, hahaha.
Het is dus een juweeltje geworden.
gr. Marjolijn
Suus zei…
Ze zien alle drie prachtig, en puffpaint is erg leuk om mee te werken.
laplandyellow zei…
het lijkt wel blaggoud geworden!!!
christina zei…
Wat weer een mooie kaarten. En die uitleg erbij vind ik ook zo prettig. Want vaak vraag je je toch af: hoe doet ze dat toch.

Populaire posts van deze blog

Gelli plaat / Gelli plate

Het proces van ijsverven / How to Ice dye