Terugkomdag workshop Ans Kastein in Horst / try outs


Verleden zaterdag was ik in Horst bij de Kantfabriek voor een terugkomdag van de workshop Experimenteel textiel van Ans Kastein. Het was leuk om een aantal cursisten terug te zien en de resultaten van de eerste workshop in augustus te bekijken.Hier zie je een aantal proefjes die ik gemaakt heb met geverfde vliesofix, een van de technieken die we bij Ans leerden.Ik heb er nog wat stencilwerk aan toegevoegd. 

Ans vroeg me ook of ik haar wat foto's van de workshop wilde sturen en dat heb ik natuurlijk beloofd maar toen ik mijn foto's zondagmorgen in de computer wilde laden werd er maar 1 foto geselecteerd en toen de vraag kwam of ik de kaart na het kopiĆ«ren wilde wissen had ik al op ja gedrukt. Toen kwam ik er dus achter dat er maar 1 foto op de pc stond. Had ik dus alles gewist. Balen balen balen.........Ik wil nu maar aan een paar andere workshop- deelnemers vragen of ze mij wat foto's willen sturen. Heel jammer hoor want ik had een heleboel techniekfoto's gemaakt en ook van de lunch omdat ik dat de dames van het Kantmuseum beloofd had. Zij verzorgden een fantastische lunch en wij voelden ons zeer gepampered. 

Last Saturday I was in Horst in the lace factory do a come back workshop with Ans Kastein.
Here you can see some experiments with dyed fuse on and stencelling.
downtime
Posted by Picasa

Reacties

hannie zei…
Nu ik dit lees en je mooie resultaten zie,vind ik het toch echt jammer dat ik er niet bij kon zijn!Je hebt er prachtige proefstukken van overgehouden!Ik wil ze nog wel eens in het echt zien?
marjolijn zei…
Prachtige resultaten. Wel jammer van de foto's. En wat geeft Ans een leuke workshops! Ik ben zaterdag ook bij haar geweest. Ik heb weer genoten.
Deze cursus lijkt me ook nog wel wat.
Ik hoop dat je nog wat foto's opgestuurd krijgt.

Populaire posts van deze blog

Gelli plaat / Gelli plate

Het proces van ijsverven / How to Ice dye