zaterdag 7 augustus 2010





Niet blij!!,

Dat kun je wel zien. Ik heb dinsdag een ongelukje gehad met mijn fiets en een enorme bloeduitstorting op mijn onderbeen gekregen. Daarmee zit ik nu al de hele week in bed of op de bank.Ik heb veel pijn en kon dus helaas niet meedoen met het inrichten en het openen van de tentoonstelling. Gelukkig hebben lieve bee leden heel veel foto's op onze yahoosite gezet ( die ik jullie niet mag laten zien) dus ik heb wel een indruk hoe alles er uit ziet.Ik hoop gauw zover te zijn dat ik zelf kan gaan kijken. Ik kan jullie dus geen enthousiaste verhalen vertellen maar vast staat dat de andere leden van Tegendraads die er wel bij waren het prachtig vinden. Gauw gaan kijken als je de kans hebt!



downtime
Posted by Picasa

9 opmerkingen:

Aart zei

Ik wens je beterschap en zoals in de reclame: Het komt wel goed, schatje!
http://quiltaart.blogspot.com

Suus zei

Ach wat akelig Tonny. Enige voordeel is dat je je handen nog kunt gebruiken? Wel heel jammer van de tentoonstelling. Als ik geweest ben dan laat ik het je weten. Sterkte. Gr Suze

Ellen zei

He ,Tonny wat naar .
Van harte beterschap gewenst

Hannie de Beer zei

Beterschap Tonny! Ik laat het je weten als ik ik de tentoonstelling heb gezien! Sterkte!

mia zei

Jeetje Tonny wat naar. Heel veel beterschap gelukkig is er nog een computer waardoor je niet helemaal buiten spel staat.

gr.mia

Janny de Roo zei

Wens je heel veel sterkte Tonny, dat je maar gauw weer zover bent, dat je een kijkje kunt gaan nemen op de tentoonstelling. Helaas kan ik er dit jaar niet van genieten, maar hoop dat iemand er straks wel mooie foto's van gaat plaatsen....!

marjolijn zei

Heel veel sterkte, hopelijk kon je je handen nog wel goed gebruiken de afgelopen dagen. Maar ja, dan moet het koppie natuurlijk wel meewerken. Jammer dat we niet van de foto's kunnen meegenieten, want helaas, de tentoonstelling ga ik niet redden.
Sterkte en hopelijk ben je weer snel op de benen.
groetjes, Marjolijn

ina zei

hallo Tonny,
Lees net van je valpartij. Au. Mijn man en ik hopen zaterdag of zondag naar Leiden af te reizen voor de tentoonstelling.
Beterschap.
groetjes,
Ina.

Liesbeth Wessels zei

Jeetjes, Tonny wat een pech !!
Ik hoop dat je onderbeen snel geneest, zodat je weer uit de voeten(lees benen)kunt. De leden van tegendraads zullen je bijdrage best missen. Maar ja.... zogaan dingen, zonder dat je er om vraagt. Rust is misschien goed voor je ?? Alles heeft een bedoeling. Als ik in de beurt kom ga ik zeker kijken.