Wevershuis


Hallo allemaal

Dit is een foto van vorig jaar waar ik voor het Wevershuis in Leiden sta. Het is dus echt een klein wevershuisje. Leuk om te zien hoe mensen daar in de 17e eeuw geleefd hebben. Het is nog bijna in de audenthieke staat. Dit is dus het museum waar we onze tentoonstelling ingericht hebben. Ik ben er nog steeds niet geweest vanwege mijn ongeluk. Langzaamaan gaat het iets beter. de pijn neemt af en ik kan me aardig redden met de krukken. Volgens mijn huisarts gaat het nog minstens 4 weken duren voor ik genezen ben.Ik zal jullie een foto van mijn been besparen want dat ziet er echt niet zo gezellig uit.
Ik hoop (en denk) dat ik a.s. zaterdag 21 augustus in staat ben om er naar toe te gaan en een demonstratie Transferverven te doen. Dus wie weet ontmoet ik jullie daar.

groetjes, Tonny

downtime
Posted by Picasa

Reacties

Wat jammer dat je nog niet mobiel bent! Wij waren Zondag in Leiden,en hebben natuurlijk alles goed bekeken. Zag er allemaal heel goed uit! Een grote verscheidenheid aan technieken die jullie hebben gebruikt.
Ik was thuis en bedacht,dat ik ben vergeten om een reactie in het boekje te zetten. Doe jij het maar voor mij,zet er maar in ,dat het voor herhaling vatbaar is, en jullie prachtige werkjes hebben gemaakt!
Ik wens je nogmaals beterschap!
martine zei…
Wat heb je toch een pech.
Hoop dat het allemaal snel geneest.
Bezoek aan de tentoonstelling staat bij mij ook nog in de planning.
Wacht even op lekker fietsweer.
MarianneP zei…
Blij dat je zover opgeknapt was dat we elkaar ontmoet hebben , want het was heel leuk en informatief. Mooie werkstukjes hingen overal, daar gaan je handen van kriebelen, zoveel insoiratie.Veel succes in Leiden!

Populaire posts van deze blog

Gelli plaat / Gelli plate

Het proces van ijsverven / How to Ice dye