woensdag 13 juni 2012

kaarten voor de textielmarkt / cards for the market

a.s. Zondag is het dan eindelijk zo ver : De Textielmarkt in Warmond. De afgelopen tijd heb ik nog wat kaarten gemaakt voor de verkoop, waarvan hier een impressie. De markt is open van 11.00-16.00 uur Ik heb er zin in.

Next Sunday is finally the Textile market in Warmond from 11-4 o'clock. I've made some more cards for selling.Looking forward to seeing you all there!


downtime
Posted by Picasa

9 opmerkingen:

Hannie zei

Wat een mooie verzameling! Kan ik er wat van je kopen? Die met de rode parkieten en poezen? Ik betaalnatuurlijk ook de verzendkosten!
gr. Hannie

Tonny zei

Hoi Hannie

Natuurlijk kun je ze kopen! Allemaal voor het goede doel. De verzendkosten neem ik voor mijn rekening. Mail me maar even , dan regelen we het verder.
En alvast bedankt!

groeten, Tonny

joke zei

En nu maar duimen voor mooi weer, de berichten worden wel steeds een klein beetje beter. I.p.v. 90% kans op regen nu 80% ;-).
Tot zondag.

Christina zei

dat moet toch lukke om die mooie kaarten te verkopen.

Cobi zei

heel veel succes Tonny

Anoniem zei

Hallo Tonny, het ziet er allemaal fantastisch uit; gisteravond terug uit Frankrijk en zaterdag een schilderworkshop in Friesland maar ik ben van de partij hoor!!
Sonja

Marjo zei

Hoi Tonny, Wat heb je veel gekregen en wat heb je veel mooie kaarten en broches gemaakt voor dit goede doel.Hoplijk kan je veel verkopen a.s zondag. Ik weet nog niet of ik kan komen of niet. Heel veel succes

Ellen zei

succes gewenst !!!!!!!!!vandaag

gr Ellen

Johanna Zweden zei

Hallo Tonny kan ik nog wat kaarten bij je bestellen, poezen en giraffes etc

Mail me even, ik betaal de porto kosten en ik kan je betalen via mijn bank in Nederland.

Succes met de verkoop


Een fijne zondag vanuit een koud en regenachtig Zweden Joke