zondag 21 maart 2010

Nog een boxkleed


Ik heb nog een boxkleed gemaakt. Dit is voor mijn kleindochter die over een maand geboren zal worden. Spannend!!This play quilt is for my granddaughter that will be born in a months time '. I'm so exited!downtime
Posted by Picasa

5 opmerkingen:

Aart zei

Ik wens je heel veel geluk en succes bij Oma worden. Ik vond vader worden ook al zo spannend. Nu hij 4,5 jaar oud is wordt je geconfronteerd met jezelf. Hij heeft op school geleerd dat patat en roken slecht is voor je. Dan weet je wat er gebeurd als je een sigaret opsteekt. Het is mijn kind op afstand, dus ik zie hem niet zoveel als ik zou willen.
http://quiltaart.blogspot.com

Tonny zei

Ha Aart

Leuk dat jij mijn blog volgt. Ik kijk ook regelmatig op het jouwe. Je maakt erg mooie dingen. Ik vind het zo leuk dat je toch typisch "Mannendingen"maakt, vnl qua kleur-keuze dan. Ik word al voor de 3e keer Oma en over een paar maanden zelfs voor de 4e keer. Ik kan er enorm van genieten, net als jij van je zoon.

AnneJeu zei

Hoi Tonny,

Leuk weer een kleindochter erbij....Geniet nog maar even van de rust! Als ze er is, wordt het gelijk een stuk drukker. Dat is tenminste mijn ervaring,lol. Maar zoooo lief, die kleintjes!!

marjolijn zei

Wat een leuke en fleurige quilt voor je a.s. kleindochter Tonny. En ik begrijp dat je er nog eentje mag maken voor nummer 4?
Het lijkt me een heel rijk bezit.
groetjes, Marjolijn

mia de vos zei

Leuke boxquilt, deze week maak ik er ook een voor het halfzusje van mijn kleinzoons. Die hadden namelijk een bestelling geplaatst. Jouw kleuren zijn trouwens erg vrolijk. Het is toch telkens weer een geschenk als er zo'n kleintje gezond en wel op deze wereld komt.