vrijdag 9 november 2012
Misschien lijkt het er op dat ik een beetje aan het luieren ben omdat ik zo weinig nieuws laat zien maar niets is minder waar. Ik licht een tipje van de sluier op door een detail te laten zien van mijn eindwerksuk van de cursus van Cherilyn Martin die we bij Tegendraads hebben gedaan. Ik ben van plan het in te sturen voor een tentoonstelling en daarom wil ik liever nog niet het hele werk laten zien.

Daarnaast ben ik druk aan het werk om een mooie quilt met hoofdkussen te maken voor een zeer dierbaar ziek familielid. Zodra zij hem heeft ontvangen plaats ik de foto's. Degenen die nog een blok of kaart tegoed hebben vraag ik nog een paar dagen geduld. Het komt allemaal goed maar dit moet eerst af.

Don't think I am lazy cause I don't blog a lot lately. Nothing like that at all! I have worked very hard to get my object finished for the design course that Cherilyn Martin did in Leiden at our Art Quilting Bee Tegendraads. I'm thinking about sending it in for an exhibition so I can only show you a detail.
Next to that I am working on a bed quilt with pillow for a very dear and ill family member. As soon as she received it I'll post some photo's.


downtime

6 opmerkingen:

Cobi zei

mooi, mooi, mooi. en je hebt helemaal gelijk, sommige dingen hebben prioriteit.

Saskia zei

Wauw Tonny, dat kleine stukje ziet er al fantastisch uit. Ik ben benieuwd naar de rest.
Groeten Saskia.

Hannie zei

Zoals Cobi al zei: Mooi,mooi mooi!
Heel veelbelovend voor het eindresultaat!

Trees Wolffers zei

Wat ben ik benieuwd naar het eindresultaat

Marjo zei

Ja Tonny het is een prachtig werkstuk geworden!! Ik heb het mogen bewonderen. En wat een hartverwarmend cadeau voor jouw nicht.

Christina zei

Je maakt me nu wel heel nieuwsgierig.