Misschien lijkt het er op dat ik een beetje aan het luieren ben omdat ik zo weinig nieuws laat zien maar niets is minder waar. Ik licht een tipje van de sluier op door een detail te laten zien van mijn eindwerksuk van de cursus van Cherilyn Martin die we bij Tegendraads hebben gedaan. Ik ben van plan het in te sturen voor een tentoonstelling en daarom wil ik liever nog niet het hele werk laten zien.

Daarnaast ben ik druk aan het werk om een mooie quilt met hoofdkussen te maken voor een zeer dierbaar ziek familielid. Zodra zij hem heeft ontvangen plaats ik de foto's. Degenen die nog een blok of kaart tegoed hebben vraag ik nog een paar dagen geduld. Het komt allemaal goed maar dit moet eerst af.

Don't think I am lazy cause I don't blog a lot lately. Nothing like that at all! I have worked very hard to get my object finished for the design course that Cherilyn Martin did in Leiden at our Art Quilting Bee Tegendraads. I'm thinking about sending it in for an exhibition so I can only show you a detail.
Next to that I am working on a bed quilt with pillow for a very dear and ill family member. As soon as she received it I'll post some photo's.


downtime

Reacties

Cobi zei…
mooi, mooi, mooi. en je hebt helemaal gelijk, sommige dingen hebben prioriteit.
Saskia zei…
Wauw Tonny, dat kleine stukje ziet er al fantastisch uit. Ik ben benieuwd naar de rest.
Groeten Saskia.
Hannie zei…
Zoals Cobi al zei: Mooi,mooi mooi!
Heel veelbelovend voor het eindresultaat!
Wat ben ik benieuwd naar het eindresultaat
Anoniem zei…
Ja Tonny het is een prachtig werkstuk geworden!! Ik heb het mogen bewonderen. En wat een hartverwarmend cadeau voor jouw nicht.
Christina zei…
Je maakt me nu wel heel nieuwsgierig.

Populaire posts van deze blog

Gelli plaat / Gelli plate

Het proces van ijsverven / How to Ice dye