woensdag 11 juli 2012

AA voor Angela / AA for Angela


Dit is de laatste van de AA-ruil van dit jaar bij Tegendraads. Angela had als thema "Bomen"opgegeven en ik heb voor haar deze Jacaranda gemaakt. Een heerlijk geurende boom die je in het voorjaar in vele tropische landen kunt aantreffen. Een enorme seringenstruik lijkt het wel met een bedwelmende geur!
Ik heb de boom met TAP paper op zelfgeverfde stof geprint en eerst de zwarte stammen en  takken vrij op de naaimachine geborduurd. Daarna de lila bloemen eroverheen geborduurd.
Hij is 15 x 20 cm.   Ze was er heel blij mee

This is the last of the AA swap that we did this year by Tegendraads. Angela had chosen "Trees"as a them. I first printed the gorgious Jacaranda tree in black and white on the hand dyed fabric. Then I embroidered the trunks & branches with free embroiderie in black yarn. After that I embellished the beautiful lilac flowers on the tree. You can almost smell the perfume of the flowers. It's size is 15 x 20 cm. She liked it a lot.

downtime
Posted by Picasa

9 opmerkingen:

Hannie zei

Prachtig is je AA! Zo mooi geborduurd met machine. Een plaatje!Natuurlijk is ze er heel blij mee.

Janny de Roo zei

Bovendien schitterende kleurkeuze..!

Trees Wolffers zei

Mooi Tonny, wat is TAP paper?

Tonny zei

Hoi Trees

Ik verwachtte die vraag al. Het is Transfer Artist Paper. Het is een A-4 papier waar siliconen op zitten. Het geeft een mooie, scherpe afdruk. Ik heb het uit een boek van Lesly Riley. Volgens mij gaat het net zo goed met het T-shirt transfer papier van de Hema maar dat ga ik nog even uitproberen. (De Hema is natuurlijk een stuk goedkoper!)

Tonny zei

Dank je wel, Janny!

Ineke zei

Logisch dat iemand hier blij mee is. Hij is prachtig!

Anoniem zei

Mooie boom. ik hem in het echt mogen bewonderen.

Christina zei

Ik ruik em hier al

Anoniem zei

Tonny, ziet er fantastisch uit!!
Groetjes en een goed weekend,
Sonja