boekenleggers / book marks

Het thema voor de Fibermail ruil was "Boekenleggers".Ik had beloofd er 3 te versturen en ik houd er 1 voor mezelf. Ze zijn inmiddels bij mijn ruilers aangekomen en ik hoop ook gauw er 3 in ruil te krijgen. Ik heb er stukjes oude kranten van 1962 in verwerkt, een boekenadvertentie van V&D.By this swap we had to exchange book marks. I made 4, 3 to give away and 1 for myself. I used old newspaper ads from 1962

Reacties

marjolijn zei…
sorry, ik blijf nieuwsgierig!
Tonny zei…
Ik snap er niks van, Marjolijn. Ik kan de foto's gewoon zien!

Gr., Tonny
Hannie zei…
Gelukkig heb de foto's van je beeldschone boekenleggers al op de site bewonderd! Wel janmmer dat de foto's niet worden weergegeven hier op je blog?
Tonny zei…
Ik heb de foto's nu proberen in te voegen nadat ik mijn blog geopend had met Internet Explorer. Meestal werk ik met Mozilla Firefox maar die wil de letters ook nog wel eens scrambelen. Ik kan de foto's nu zien, ben benieuwd of jullie zew nu ook kunnen zien.
Hannie zei…
Zo, nu zie ik ze ook! Ik zet de foto's gewoon in het bericht, door op het blauwe vierkantje te klikken, waarop afb. staat Kun je zo bladeren in je afbeeldingen! Waarschijnlijk heb je een ander fotoprogramma dan ik? Ik heb ze gewoon in mijn mapjes met afbeeldingen!
marja zei…
ik kan de fotoos ook zien, nu!
mooi werk heb je gedaan!!!!
gr. Marja.
Janny zei…
Ik zie ze ook en ik vind ze prachtig geworden, die boekenleggers...!
Tineke zei…
Prachtig Tonny. Ik hoop dat je weer 'boven Jan' bent . (wat een rare uitdrukking trouwens, waar komt-ie vandaan he).