donderdag 30 juni 2011

verjaardagskaart Olga B-day card Olga


Deze 15 x 15 cm verjaardagskaart heb ik gemaakt voor Olga van de Fibermailgroep.
De onderlaag is glansorganza en daar overheen speciaal papier. De halve cirkel is gemaakt op getransferverfde katoen , gestempeld met textielmedium en daar roestpoeder overheen gestrooid. Vervolgens wat azijn verneveld om het roestproces te bevorderen.
Daarbovenop gestikt getransferverfde lutradur die bewerkt is met de heat-gun.
Tenslotte met acryl goudverf nog wat accenten aangebracht en een gouden randje met satijnsteken rondom gemaakt voor de nette afwerking.

Birthday card in diverse techniques. Using paper, roganza, lutradur, transfer paint, rust powder, vinager, stamp, medium gold paint

downtime
Posted by Picasa

zondag 19 juni 2011

Markt / Market


Ziezo, de Textielmarkt zit er op. Ik heb genoten, ondanks het slechte weer en heel goed verkocht. Ik ben heel tevreden. Bijna al mijn kaarten zijn verkocht en ook nog een heleboel andere dingen. Volgend jaar weer ( alleen graag een beetje zon, geen regen en niet zo veel wind dat je hele handel de kraam uit wordt geblazen............)

That was the textile market today. Inspite of the horrible weather I had a great day and are very happy with my selling. Next year I'd like to do it again ( just with some nicer weather, please...........)

downtime
Posted by Picasa

donderdag 16 juni 2011

laatste werkjes / latest work





Ik heb vandaag nog dit " schilderijtje"
en deze 3 kaarten gemaakt voor de markt. En nu stop ik er mee. Ik heb een fikse verkoudheid opgelopen en een hoofd vol watten. Ik hoop jullie allemaal zondag in Warmond te zien. Duim maar voor goed weer want de verwachting is niet best.

Today I made a liitle " painting" and 3 more cards for the market and now I'm stopping . I have a bad cold coming up so I'm going to take it easy for a few days. See you in Warmond next Sunday, I hope!



downtime
Posted by Picasa

maandag 13 juni 2011

10 kaarten / 10 cards


Ik heb gisteren en vandaag 10 kaarten gemaakt voor de textielmarkt a.s. zondag. Leuk om te doen . Ze zijn allemaal verschillend.



I made 10 cards today and yesterday to sell on the textile market next sunday










downtime
Posted by Picasa

woensdag 8 juni 2011

Dagboekquiltje / journalquilt



Voor juni heb ik een dagboekquiltje gemaakt met een gedroogde orchidee. De ondergrond is een transfergeverfd lapje met ook transfer stempels . Dat waren stencils die ik geverfd heb met transferverf op papier en daarna op de stof gestreken. De tekst is een stempel met engelse tekst die ik met acrylverf gestempeld heb
Verder nog wat bewerkt met gouden zeefdrukverf en de rand afgewerkt met gescheurde repen witte synthetische organza.Het quiltje ligt hier op wit papier


My journal quiltlet for june is a dried orchid on a transfer dyed background. I used stencils with transfer paint too and some golden paint. The text is acryl dyed with a stamp.downtime
Posted by Picasa

zondag 5 juni 2011

nog 2 / two more


Soms lijkt het of ik een klein bedrijfje heb. 2 kleine " schilderijtjes " op canvas.In het onderste zijn echte korenbloemen verwerkt.


downtimeI'm busy ! Two more finished. 14 x 14 cm

donderdag 2 juni 2011

weer wat af / finished


Ik ben al een tijdje aan het vooruitwerken voor de Textielmarkt in Warmond ( zie het bericht hier onder ) Ik heb vandaag weer 2 werkjes afgemaakt. Ze zijn gemaakt op transfergeverfde lutradur en afgewerkt met zwarte spunfab. De lijsten zijn 30 x 30 cm, dus groter dan de Glashelder werkjes.



 Today I finished two projects. They are made from transfer dyed lutradur and are embellished with spunfab. They measure 30 x 30 cm.



downtime
Posted by Picasa